5 КРОКІВ, ЩОБ ОТРИМАТИ ПРИБУТОК ВІД НЕРУХОМОСТІ



Затребуваність нерухомості визначається цілою низкою супутніх чинників: розташування об'єкта, зручність під'їзних шляхів, фізичний стан приміщення, площа та інші.

Неліквідність нерухомості обумовлена відсутністю будь-якого фактора або декількох, що робить її низько конкурентною і непривабливою в очах потенційних орендарів.

І все ж власники такої нерухомості можуть отримати від неї прибуток і розраховувати на стабільний дохід /дивитися приклади/

неликвидная недвижимость

КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД - НАДІЙНИЙ РЕЗУЛЬТАТ


Ось 5 ключових кроків, завдяки яким компанія Gladsal досягає максимально високих показників ефективності і прибутковості для власника при здачі в оренду неліквідної нерухомості:



1.Досвід роботи зі «складними» неліквідними об'єктами

Це включає в себе застосування комплексного підходу в роботі: аналіз об'єкта, визначення його сильних сторін і пошук зацікавленого орендаря.

3. Виконується об'єктивна оцінка будівлі або приміщення

Це дає можливість уникнути невідповідності між оцінкою власника і орендаря

5. Комплексний підхід і ефективна методологія

Застосовується комплексний підхід і детальний аналіз при визначенні вартості самого об'єкта, а також умов і ціни його оренди

2.Наявність власної бази об'єктів

Завдяки постійній актуалізації бази об'єктів, кожна зі сторін може не сумніватися в ефективному вирішенні своєї задачі

4. Спеціалізований відділ компанії по Facility Management

Спеціалісти компанії з управління неліквідною нерухомістю враховують черговість виходу з ладу елементів будівлі, тому мають можливість компетентно оцінити її (будівлю) та надати справедливу неупереджену консультацію кожній зі сторін угоди.


Управління неліквідною нерухомістю має велику перевагу, в порівнянні з її консервацією. Власнику не потрібно витрачати кошти на підтримання технічного стану будівлі, натомість є можливість отримувати стабільний і прогнозований прибуток.

Звернувшись в Gladsal, власник може отримати вичерпну інформацію про особливості обслуговування приміщення, яке визначається його класом. Компанія не тільки здійснює пошук орендаря комерційної неліквідної нерухомості - ми пропонуємо послуги з комплексної модернізації та підтримання технічного стану об'єкта.

Співробітники Gladsal допомагають власнику підготувати необхідний пакет технічної документації, завдяки чому досягається більш висока інвестиційна привабливість об'єкта, підвищується його вартість і користувач (орендодавець) має можливість отримати прибуток і гарантований дохід.





Залишилися питання?

Зателефонуйте за номером: +38 (063) 639-10-40
Поділитись:

Всі новини