ІНТЕРВ'Ю ДЛЯ ЖУРНАЛУ «COMMERCIAL PROPERTY»

Gladsal про підвищення доходу на 120%



В вересні 2018 року керівник компанії Юрій Шмаглій дав інтерв'ю провідному виданню в області комерційної нерухомості України «Commercial Property»



интервью про управление недвижимостью



В інтерв'ю мова йшла про управління нерухомістю і про наміри компанії розширити кейс за рахунок реалізації нових проектів. Перевагою Gladsal, на думку її керівника, є детальне вивчення попиту і робота над пропозицією. Довгострокові відносини з орендарями дозволяють завоювати довіру як власника, так і орендаря.

Компанія працює над тим, щоб надати орендареві якісний майданчик для довгострокової оренди і успішного ведення бізнесу. Обговорювалися питання оцінки конкурентного середовища в сфері управління нерухомістю в Україні, наскільки послуга довірчого управління користується попитом в Україні.



На питання журналу про те, який дохід отримають власники від оренди складів після проведення реновації, Юрій Анатолійович розповів, що компанія реалізувала ряд проектів щодо заповнення вакантних площ, збільшивши при цьому прибутковість різних складських об'єктів від 40% до 120%. Для цього компанія здійснює ремонтно-будівельні роботи з поліпшення стану складів, території, ремонт під'їзних доріг, інженерію. Комплекс запроваджених заходів дозволяє підвищити клас об'єкта, його орендну ставку і, як наслідок, дохід власника від об'єкта зростає.



Обговорювалися також і плани компанії на найближчу перспективу. Компанія і надалі має намір йти шляхом розвитку складської нерухомості, задовольняти потребу в складах сучасного типу. Збільшувати кейс за рахунок реновації вже наявних об'єктів і реалізації built-to-suit проектів.

Стаття підготована за матеріалами журналу "Commercial Property"

Поділитись:

Всі новини